Εξερευνήστε το Κέντρο Εκπαίδευσης CBC & Business: το κλειδί σας για να διαπρέψετε στο Cake Design, τα μπισκότα, τα cupcakes και την επιχειρηματικότητα.
Βιολογική πάστα αλειμμάτων που φτιάχνετε μόνοι σας
Καβουρδισμένα φουντούκια και ολόκληρες αμυγδαλές σε σκόνη, κομμάτια μαύρης σοκολάτας, σκόνη κακάο, ακατέργαστη καστανή ζάχαρη και τίποτα άλλο!
Για να παρασκευαστεί με γάλα ή φυτική εναλλακτική
Εύκολο και γρήγορο: 1 μόνο συστατικό προς προσθήκη
Χωρίς λάδι
Οδηγίες χρήσης
Για 210 γρ. τελικού προϊόντος:
Σε μια κατσαρόλα, ρίξτε 60 ml (=6 cl) γάλα ή φυτική εναλλακτική και προσθέστε 150 γρ. προμείγματος
Ζεστάνετε σε χαμηλή φωτιά και ανακατέψτε για 1 λεπτό
Αφαιρέστε από τη φωτιά, είναι έτοιμο!
Συστατικά
Συστατικά: Μείγμα ξηρών καρπών* 39,6% (αμύγδαλα*, καβουρδισμένα φουντούκια*), ακατέργαστη καστανή ζάχαρη*, κομμάτια μαύρης σοκολάτας* (κακάο 57% ελάχιστο) (μάζα κακάου*, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, βούτυρο κακάου*, σκόνη βανίλιας*), σκόνη κακάο*.
Μπορεί να περιέχει ίχνη άλλων ξηρών καρπών, γάλακτος, σόγιας.
Βάρος: 150γρ
ΒΙΟ: Ναι
100% Φυτικό: Ναι
Χωρίς λάδι: Ναι
Ημι-αυτόματη, συμπαγής μηχανή κοπής σχεδιασμένη για οριζόντια κοπή τυριού. Παρέχει τα ίδια αποτελέσματα όπως όταν τα σκληρά τυριά κόβονται χειροκίνητα, μειώνοντας τα απόβλητα στο ελάχιστο.
Κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά:
• Οριζόντιος κυκλικός κόφτης, για ακριβή τομή της φλούδας χωρίς απόβλητα
• Αισθητήρες ασφαλείας για την ανίχνευση της παρουσίας και της σωστής κεντρικής τοποθέτησης του τροχού
• Κατασκευασμένο σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές
βάθος: 900 mm
μήκος: 1110 mm
ύψος: 1230 mm
Τιραμισού-Φράουλα-Τούρτα 1900 γρ. Σε μια σκούρα βάση muffin εναλλάσσονται κρέμα τιραμισού και με μπόλικο καφέ εμποτισμένα μπισκότα.
Σε μια σκούρα βάση muffin εναλλάσσονται κρέμα τιραμισού και με μπόλικο καφέ εμποτισμένα μπισκότα. Μια στρώση φρούτων φράουλας κάνει αυτή την τούρτα απόλυτο γευστικό αποκορύφωμα. Με κακάο πασπαλισμένη και διακοσμημένη με σοκολατένιες ρολέτες.
Αριθμός άρθρου: 107364
Διαστάσεις: 28 εκ. διάμετρος
Προτεινόμενη μερίδα: 4 x 16
Η Basak Gida, που ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 1986 στον τομέα των τροφίμων και συνέχισε την επιχείρησή της με το Hakiki Bosnak Boregi (πίτα με βόσνιο τρόπο) που ιδρύθηκε το 2004 και το Basak Pasta Evi (Σπίτι Γλυκών) που ιδρύθηκε το 2010, στέφει τις δραστηριότητές της με την ίδρυση της My Cake’s Plus Tic. Ltd. Sti. το 2017, παράγοντας κατεψυγμένα τρόφιμα και ζαχαροπλαστική. Στόχος μας είναι να κάνουμε τους ανθρώπους ευτυχισμένους, να δημιουργούμε θέσεις εργασίας και να προσφέρουμε διαφορετικές γεύσεις. Ο στόχος μας στον τομέα είναι να μεταφέρουμε την ποιότητα και τις καινοτομίες πάντα σε υψηλότερο επίπεδο. Παρέχουμε υπηρεσίες με μια επαγγελματική ομάδα και έμπειρους τεχνίτες στους τομείς της παραγωγής και του μάρκετινγκ. Το μότο μας είναι "Να κάνουμε τους ανθρώπους μας να γευτούν την ευχαρίστηση της ευτυχίας".
Η τρούφα είναι η ονομασία που δίνεται στη βρώσιμη καρποφορία αρκετών ειδών μυκήτων ασκομυκήτων εκτομυκοριζικών, που εμφανίζεται σε μια μορφή περισσότερο ή λιγότερο σφαιρική. Ο μύκητας μπορεί να παράγει πολλές τρούφες. Ο μύκητας μπορεί να παράγει πολλές τρούφες. Ορισμένα είδη έχουν λίγες γεύσεις και άλλα είναι ιδιαίτερα εκτιμημένα και αναζητούνται από την αρχαιότητα. Οι τρούφες, είτε έχουν αναπτυχθεί αυθόρμητα είτε προέρχονται από γεωργικές παραγωγές, είναι πολύ ζητούμενες από τους γκουρμέ. Η μαύρη τρούφα ή τρούφα του Περικόρντου, στα λατινικά Tuber melanosporum, βρίσκεται μόνο σε ασβεστολιθικά εδάφη σε βάθος 1 έως 15 εκ. στο πόδι δέντρων που λέγονται τρουφοφόρα (βελανιδιές, φουντουκιές, λεύκες, φουντουκιές...). Αναπτύσσεται την άνοιξη και μεγαλώνει από τον Μάιο για να φτάσει στην ωριμότητα αρκετούς μήνες αργότερα. Τότε συλλέγεται (λέγεται «καβή») με τη βοήθεια, γενικά, ενός σκύλου τρουφοθήρα, ενός γουρουνιού ή μύγες.
Σαπούνι Extra Doux Αρωματισμένο Γιασεμί
ΧΡΗΣΗ
Σε επαφή με το νερό, το σαπούνι απελευθερώνει έναν κρεμώδη και ελαφρύ αφρό, που αφήνει το δέρμα απαλό, λείο και ελαφρώς αρωματισμένο.
ΒΑΡΟΣ
100 ΓΡΑΜΜΑ
κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος
Σαπούνι φτιαγμένο χειροποίητα στο Villefranche sur mer.
χρωστική τροφίμων.
περιέχει εκχυλίσματα Ερείκης.
ΛΙΣΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ
sodium palmate, sodium palm kernalate, aqua/water, parfum, calendula, palm kernel acid, glycerine, europea olea, sodium chloride, tetrasodium etidronate, CI19140, CI42051, CI73015, CI14720, CI42051, CI16255, calluna vulgaris/extract flower.
Μια νόστιμη γεύση που συνδυάζει μαλακά στρώματα κέικ αμυγδάλου με μια ειδική μους στο ενδιάμεσο και καλυμμένο με καρύδα, φτιαγμένο με επαγγελματικές συνταγές.
ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΙΣΤΑΧΙΟ ΜΠΑΚΛΑΒΑ
Η πρώτη εκδοχή του μπακλάβα. Θα αγαπήσετε τον κλασικό μπακλάβα που παρασκευάζεται με τη μέθοδο παραγωγής και κοπής που διαρκεί εδώ και αιώνες.
Η Tahmis, ένα από τα παλαιότερα γευστικά brands στον κόσμο και στην Τουρκία, υπάρχει από το 1635.
Η Tahmis ιδρύθηκε το 1635 στην Γκαζιαντέπ, το κέντρο της Μέσης Ανατολής. Δεδομένου ότι η Γκαζιαντέπ βρίσκεται στον ιστορικό Δρόμο του Μεταξιού, έχει φιλοξενήσει πολλούς βασιλιάδες, ταξιδιώτες και εμπόρους στο παρελθόν. Μεταξύ των πιο σημαντικών γεύσεων της Tahmis είναι ο καφές και ο μπακλάβας.
Η Toblerone είναι μια δημοφιλής ελβετική μάρκα σοκολάτας γνωστή για το χαρακτηριστικό τριγωνικό της σχήμα και τη μοναδική της γεύση. Δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 1908 από τον Θεόδωρο Τόμπλερ και τον Έμιλ Μπάουμαν στη Βέρνη, Ελβετία.
Το όνομα "Toblerone" είναι ένας συνδυασμός του επωνύμου του ιδρυτή, Τόμπλερ, και της ιταλικής λέξης "torrent", που σημαίνει νουγκάτ. Η σοκολάτα αποτελείται από γάλακτος σοκολάτα με μέλι και νουγκάτ αμυγδάλου, προσφέροντας μια πλούσια και απολαυστική γεύση.
Το εμβληματικό τριγωνικό σχήμα αντιπροσωπεύει το βουνό Μάτερχορν στις Ελβετικές Άλπεις, τιμώντας την ελβετική κληρονομιά της. Η Toblerone έχει γίνει μια αγαπημένη λιχουδιά παγκοσμίως, προσφέροντας έναν ευχάριστο συνδυασμό λειανής σοκολάτας και τραγανής νουγκάτ.